Over
Sallie

Elke rit het juiste team

Het paard is niets zonder zijn ruiter. Dat geldt ook voor onze producties. Daarom staat er, naast de beste regisseur die we voor je van stal halen, ook een team van strategen, creatieven, producers, cameramannen (en vrouwen ;-)), projectmanagers, editors, copywriters en planners voor je klaar. Wij denken het hele traject én ver daarna, met je mee. Zo zorgen we dat elke rit een rit wordt om nooit te vergeten!

What’s in a name?

Sallie wie? Sallie Gardner. Jep, onze naam is een ode aan een paard. Niet zomaar een paard natuurlijk. Nee, het paard dat de hoofdrol speelde in ’s werelds allereerste filmproductie.

Even terug in de tijd. 18 juni 1878. Fotograaf Eadweard Muybridge wil bewijzen dat een paard in galop op een bepaald moment met alle hoeven van de grond komt. Met de techniek van vandaag, appeltje eitje. Toen niet. Alleen door een eigen creatieve kijk op de situatie te hebben lukte het Mr. Muybridge om Sallie’s galop vast te leggen. 3 volle seconden aan bewegend beeld. Bewegend beeld van een paard dat ons elke dag opnieuw herinnert om onze eigen creatieve kijk scherp te houden. Zeker in een wereld die zo snel verandert als die van ons.

Sallie bedankt.

Sallie

Vragen?
Kom maar door!

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?
We staan in de startblokken en komen graag met je in contact.